Meer weten?

Eonics Consultancy B.V. Den Haag

Eonics is hét consultancybureau voor de ‘vrije vogels’ van de ICT. Wij geloven dat technische ICT professionals het best gedijen en presteren in een organisatie waarin ze zelf aan het roer staan. Bij ons kun je freelancen, midlancen, in loondienst werken, payrollen én periodiek van werkvorm wisselen. Je bent altijd betrokken bij het uitzoeken van een geschikte opdracht en je bepaalt zelf de samenstelling van je salarispakket. Daarbij bieden we fantastische trainingsmogelijkheden in ons Internet-of-Things-lab.

Kortom: wij hebben het complete plaatje voor de ICT’er met ambities.

De contractvormen die wij bieden kenmerken zich door veel keuzevrijheid. Je kunt bij ons zelf je ideale salarispakket samenstellen. Daarbij is er in de basis te kiezen uit twee contractvormen: een vast dienstverband met een vast salaris of een midlanceconstructie waarin het salaris deels afhangt van de gegenereerde inkomsten. In beide gevallen is het pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen. Daarmee is zelf te bepalen wat je doet aan opleidingen, pensioenvoorziening en vervoer (leasen/eigen auto/OV), etc.

Vast dienstverband
Bij een vast dienstverband ligt het brutosalaris, afhankelijk van expertise, kennis en ervaring, tussen de €3.500,- en €5.000,- per maand. Daarbij is een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden – inclusief pensioenvoorziening – samen te stellen voor ongeveer €1.500,- per maand. Een deel van dit bedrag kan ook als extra salaris worden uitgekeerd.

Midlancen
Bij het standaard midlancepakket geldt dat 65% van de gegenereerde inkomsten voor de medewerker zijn. Deze 65% kan worden uitgekeerd als loon en/of naar wens worden besteed aan opleidingen, pensioenvoorziening en vervoer. Bij een rekentarief van €80,- per uur, zijn de inkomsten in een reguliere maand van 168 uur €8.736,-. Het basissalaris – dat ook wordt uitgekeerd als er geen of te weinig inkomsten zijn gegenereerd – bedraagt standaard €2.000,- per maand. De combinatie van basissalaris en midlancepercentage kunnen in onderling overleg worden afgestemd op de persoonlijke wensen van de medewerker.

Openstaande vacatures

DevOps Engineer

Een Vast-Op-Maat contract, meedelen in je uurtarief met het On Demand-model, of misschien zelfs wel uiteindelijk de stap naar freelancen? Het kan allemaal bij Eonics, en we doen niet aan een concurrentiebeding of andere rare regeltjes. Jouw carrière, jouw keuze.

Front-end Developer

Een Vast-Op-Maat contract, meedelen in je uurtarief met het On Demand-model, of misschien zelfs wel uiteindelijk de stap naar freelancen? Het kan allemaal bij Eonics, en we doen niet aan een concurrentiebeding of andere rare regeltjes. Jouw carrière, jouw keuze.

Python Developer

Een Vast-Op-Maat contract, meedelen in je uurtarief met het On Demand-model, of misschien zelfs wel uiteindelijk de stap naar freelancen? Het kan allemaal bij Eonics, en we doen niet aan een concurrentiebeding of andere rare regeltjes. Jouw carrière, jouw keuze.

Ruby on Rails Developer

Een Vast-Op-Maat contract, meedelen in je uurtarief met het On Demand-model, of misschien zelfs wel uiteindelijk de stap naar freelancen? Het kan allemaal bij Eonics, en we doen niet aan een concurrentiebeding of andere rare regeltjes. Jouw carrière, jouw keuze.

Senior Java Developers

Wij zijn op zoek naar Java professionals met een passie voor full-stack development.

Meer weten?