Meer weten?

Flexyz Harderwijk

Flexyz ontwikkelt met open standaarden een integrale oplossing voor alle bedrijfsprocessen. De maatwerkoplossingen worden gekenmerkt door innovatieve technologie, compatibiliteit en interoperabiliteit.

Banen Flexyz.jpg

Over Flexyz

De innovatieve maatwerkoplossingen van Flexyz zorgen ervoor dat organisaties kunnen excelleren. Dat doet het bedrijf al meer dan 15 jaar. Flexyz bouwt geïntegreerde maatwerksoftware, maakt netwerkinfrastructuren en verzorgt hostingdiensten. Alles is volledig afgestemd op het bedrijfsproces van de klant.

Flexyz beseft dat het als bedrijf middenin de maatschappij staat. Het wil als ICT-bedrijf een steentje bijdragen aan de gemeenschap en steunt daarom bijzondere initiatieven en goede doelen.

Eén van die goede doelen was de Ben Nevis Challenge van Michaelrobbert Brans. Brans, een geamputeerde atleet, beklom een berg om geld op te halen voor onderzoek naar kanker en nieuwe revalidatieprojecten. Flexyz was als expeditiesponsor betrokken bij zijn uitdaging en maakte met financiële bijdragen een succesvolle trip mede mogelijk. 

Werken bij Flexyz.jpg

Werken bij Flexyz

Flexyz werkt met een jong team en kent een platte organisatiestructuur. De baas zit zelf ook te programmeren en is onderdeel van het team. Je kunt zo als developer op elk moment je vragen of ideeën kwijt. En naar die ideeën wordt daadwerkelijk geluisterd; de beste worden regelmatig tot uitvoering gebracht.

Bij Flexyz hoef je niet bang te zijn dat je een nummer wordt en verzandt tussen een groot aantal managers. Die zijn er namelijk niet. Flexyz is bescheiden in omvang en is daar bijzonder tevreden mee. De prioriteit ligt in het vergroten van de expertise van de eigen specialisten. Als jij in Flexyz investeert, investeert het bedrijf ook in jou. De naam zegt het al: flexibiliteit is één van de kernwaarden van de organisatie. In overleg is (bijna) alles mogelijk.

Flexyz investeert in nieuwe technologie. Op die manier blijft de software die het bedrijf maakt up-to-date en hetzelfde geldt voor jouw kennis. Je komt bij Flexyz terecht in een topklimaat, waar topprogrammeurs goed gedijen.

Vacatures Flexyz.jpg

Openstaande vacatures

Fullstack developer

Ben jij net als wij super geïnteresseerd in nieuwe technologieën en zet jij deze kennis graag in bij het ontwerpen en bouwen van robuuste front-end? Lees dan verder! Voor onze software afdeling zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven developer!

Meer weten?