Meer weten?

Speer IT Baarn

Registreren? Dat zit in het systeem van Speer IT! Zij weten dat glasvezel de slagader van onze digitale wereld is. Videobellen, cloud computing, interactieve tv en dan ook nog eens razendsnel internetten? Dat willen we tegenwoordig allemaal… Maar dat werkt natuurlijk niet zonder een beheersbaar glasvezelnetwerk, daarom zorgt dit bedrijf voor de juiste registratie van glazvezel.

Over Speer IT

Speer IT regelt de glasvezelregistratie en is partner voor netwerkbeheerders, telecombedrijven en aannemers van glasvezelaanleg en - beheer. Ze bieden deze beheerders en aannemers de software en systemen voor de perfecte registratie. 

Het motto van Speer IT? Innoveren door te luisteren. Daar kunnen al hun klanten voordelen uithalen. Concreet betekent dit dat ze samen met de klant nieuwe oplossingen bedenken, die andere klanten ook weer kunnen inzetten. Hierdoor zorgen ze er samen met klanten voor dat ze efficiënter kunnen werken en meer glasvezelaansluitingen kunnen realiseren.

Werken bij Speer IT

Werken bij Speer IT, betekent werken bij een marktleider in Nederland op het gebied van glasvezelregistratiesoftware. Ze willen natuurlijk marktleider blijven, dus daarom stoppen hun 50 ervaren professionals veel tijd en energie in het verbeteren van hun producten en diensten. Wil jij ook verschil maken? En de mooiste softwareproducten en diensten verbeteren? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Je krijgt hier de kans om jezelf maximaal te ontwikkelen binnen een prettige werkomgeving in Baarn. En kunt ook rekenen op een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Klinkt goed? Bekijk nu de openstaande vacatures bij Speer IT en solliciteer!

Openstaande vacatures

.NET Developer (C#)

Ben jij op zoek naar een functie als Developer waarbij je werkt aan de ontwikkeling van de nieuwe C# programmatuur? En wil jij meewerken aan de ontwikkeling van de volgende generatie van Cocon, ons glasvezelregistratiesoftware? Dan zoeken wij jou!

IT-consultant

Ons moederbedrijf, Speer IT, heeft software ontwikkeld waarmee onze klanten hun glasvezelnetwerk kunnen ontwerpen, registeren en beheren. Alle data vind je in één applicatie; van de ligging van de kabels tot de route van klantverbindingen. Cocon is marktleider als het gaat om glasvezelregistratie. Werken als Consultant bij Speerworks betekent dat jij dé specialist bent die onze (internationale) klanten gaat helpen met het zo slim en efficiënt mogelijk werken met Cocon.

Tester

Wil jij jouw plek vinden binnen een testteam van een groeiend IT-bedrijf?

Meer weten?