Meer weten?

ValidSign Eefde

ValidSign ontzorgt. Digitaal ondertekenen met PKI-overheid certificaten ? Beroepscertificaten ingewikkeld en moeilijk te implementeren ? Met onze oplossingen is het eenvoudig om rechtsgeldig digitaal te kunnen ondertekenen.

Over ValidSign

ValidSign is als leverancier van de digitale handtekening oplossing Marktleider in de Benelux. Ze hebben veel ervaring opgedaan met implementaties bij diverse klanten. Daarbij hebben ze klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het motto is om elke klant een actieve referent te maken.

ValidSign maakt gebruik van de meest vertrouwde Cloudomgeving van Nederland. Veilig en schaalbaar. Ze integreren inmiddels met vele applicaties zoals OpenText, Sharepoint, Nintex, K2 en IBM Casemanager. De klant weet altijd waar die aan toe is met een helder prijsmodel.

Werken bij ValidSign

  • Werken in een creatief en dynamisch team;
  • Een 32-uurs tot full-time job in een papierloos kantoor gevestigd in het mooie Deventer;
  • Prima primaire en secundair arbeidsvoorwaarden;
  • Volop ontwikkelmogelijkheden met ruimte voor eigen inbreng.

Openstaande vacatures

Front-end React Developer

Vind jij het leuk om jezelf continue te verbeteren en de nieuwste technieken binnen de IT te leren? Hou je van een ontspannen werksfeer in een klein en overzichtelijk team? En ligt jouw hart bij het ontwikkelen van SAAS-oplossingen, dan hebben we voor jou de ideale uitdaging. Samen met je collega’s in het Front-end React development team lever je de beste cloudbased oplossing voor het snelst groeiende bedrijf in Oost-Nederland.

Java Developer

Vind jij het leuk om jezelf continue te verbeteren en de nieuwste technieken binnen de IT te leren? Hou je van een ontspannen werksfeer in een klein en overzichtelijk team? En ligt jouw hart bij het ontwikkelen van SAAS-oplossingen, dan hebben we voor jou de ideale uitdaging. Samen met je collega’s in het JAVA development team lever je de beste cloudbased oplossing voor het snelst groeiende bedrijf in Oost-Nederland.

PHP Developer

Vind jij het leuk om jezelf continue te verbeteren en de nieuwste technieken binnen de IT te leren? Hou je van een ontspannen werksfeer in een klein en overzichtelijk team? En ligt jouw hart bij het ontwikkelen van SAAS-oplossingen, dan hebben we voor jou de ideale uitdaging. Samen met je collega’s in het PHP development team lever je de beste cloudbased oplossing voor het snelst groeiende bedrijf in Oost-Nederland.

Meer weten?