Toon alle werkgevers op kaart
Er zijn 21 werkgevers gevonden.
Forza IT Group bestaat uit verschillende onafhankelijke entiteiten die gespecialiseerd zijn in het leveren van geavanceerde bedrijfsoplossingen.
SDB is dé specialist in software development. Software bouwen is voor de mensen van SDB het leukste wat er is, zeker als het gaat om mission critical applicaties. Java verstaan ze als geen ander en wanneer de allerhoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit en technologie zijn ze op hun best. Met hun Java meesterschap helpen ze klanten om voorsprong te creëren en te behouden. De aanpak van SDB biedt de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die daarvoor nodig is.  SDB werkt voor vooruitstrevende bedrijven die beseffen dat ICT en software uiteindelijk groei en meer winst zullen opleveren. Klinkt goed? Bekijk dan snel de openstaande vacatures en vind jouw droombaan!
Den Haag
ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die klanten in staat stelt om voorop te lopen in digitale transformatie. Ze ondersteunen o.a. op het gebied van data science, business intelligence en appdevelopment. Bij ilionx kun je een informele werksfeer, collegialiteit, open communicatielijnen en een menselijke maat verwachten.
Amsterdam
SMART4Solutions is een bedrijf in ‘s-Hertogenbosch dat software-oplossingen ontwikkelt voor andere organisaties. Ze kenmerken zich als de ‘Oracle APEX-familie van Nederland’ en zoeken naar nieuw talent dat zichzelf verder wil ontwikkelen!
'S-Hertogenbosch
CarWise is het kenniscentrum voor autoverhuur en leasing. Heb jij ook een liefde voor auto’s en affiniteit met de automotive branche? En zoek je een baan in Almere? Dan is CarWise de perfecte werkgever voor jou!
Pivoton is dé betrouwbare en flexibele IT-partner en leverancier van grote en kleinere uitzendbureaus.
BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De oprichting van BKWI vloeit voort uit de invoering van de wet Structuur Uitvoering Werk en Inkomen (SUWI) in 2002. Ze bevorderen de samenwerking tussen overheidsorganisaties en zorgen ervoor dat gegevens over burgers en bedrijven door deze organisaties gedeeld worden op een snelle, makkelijke en veilige manier; binnen een paar seconden een digitaal klantdossier op maat.
Aangetekend Mailen is een groeiende, moderne organisatie die bestaat sinds 2012. Met een speciale service maken ze het mogelijk voor bedrijven en particulieren om snel, makkelijk en veilig belangrijke documenten te versturen.
Davanti Warehousing is specialist in magazijnlogistiek en heeft haar eigen state-of-the-art warehouse management systemen ontwikkeld: MLS Premium en CORAX. Beide WMS’en zijn flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten.
Response heeft sinds 1992 ervaring met systeem integratie en management van distributed middleware producten. Het Response Service Team voegt specifieke expertise en service toe aan elk integratie project. Werk jij hier ook aan mee? Lees dan hier verder en solliciteer naar een functie die bij jou past!
Rosmalen
Educom & Detacom zijn al ruim 34 jaar dé partner in ICT-dienstverlening met een specialisme in Software Development (i.e. softwareontwikkeling, Software Engineering). De organisatie bestaat uit 2 zelfstandig opererende onderdelen: Educom en Detacom. De ware kracht schuilt in de samenwerking, en ze zijn zowel opleider als intermediair. Hierdoor begrijpen ze de vraag in de markt, kunnen hier met hun aanbod (beter) op inspelen en ageren (eerder) op verschuivingen in deze balans tussen vraag en aanbod.
Be Informed is een internationaal opererend automatiseringsbedrijf. Gevestigd in Apeldoorn en actief in heel Europa, Oceanië, Noord- en Zuid-Amerika. Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste professionals. Word jij binnenkort hun nieuwe collega?
Apeldoorn
Volant Groep is dé leverancier van professionals op het gebied van software ontwikkeling en geautomatiseerd testen. Met 15 jaar ervaring in het vinden, opleiden en begeleiden van IT professionals, hebben we een hoop in huis om organisaties te versterken met jonge, getalenteerde professionals. Onze aanpak kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit, maatwerk en een hechte klantrelatie.
Tible is uw onafhankelijke partner voor alles dat gerelateerd is aan online media. Van development tot support, van security-advies tot hosting. En in één ontwikkeltraject maken wij elke website of app geschikt op pc, tablet en smartphone. Tible is uw troubleshooter maar ook uw full service partner en alles daar tussenin. Bij ons is een goed ingespeeld team van internetspecialisten met minimaal 18 jaar ervaring actief.Tible ontwikkelt haalbare oplossingen voor bedrijven en legt de nadruk op het behalen van bedrijfsresultaten, gebaseerd op de laatste trends in de markt, gedreven door een heldere visie op media, data en technologie. Met kennis van het marketing spectrum weet Tible uw business te promoten in de digitale wereld.
Deventer
TOP Squad is een club van gedreven developers die zowel projecten uitvoert voor zichzelf als voor uiteenlopende opdrachtgevers. Het is een werkplek waar je helemaal jezelf kan zijn en de opdrachten kan uitvoeren die écht bij jou passen. Nieuwsgierig om meer te ontdekken over deze toffe squad? Lees snel verder!
Tenuki heeft zich gespecialiseerd in verkeersinformatie en beweegt zich actief in het veld van Smart Mobility. Hun expertise ligt in gebruikersgerichte en verkeersinformatie gerelateerde software in de breedste zin van het woord. Al meer dan 25 jaar geven hun software en systemen op diverse wijze inzicht in de verkeersstromen in Nederland en daarbuiten. De producten van Tenuki worden intensief gebruikt door verkeerskundigen, diverse wegbeheerders en verwante instanties.
Delfgauw
Wij, van Klinkende Taal, vinden het belangrijk dat elke Nederlander brieven, teksten of e-mails van bedrijven en overheid kan lezen. Daarom helpen wij bedrijven en overheidsinstanties met het schrijven van duidelijke, heldere teksten. Werk jij hier ook aan mee? Lees dan snel verder!
Sportlink helpt sporters, vrijwilligers en professionals in de sportwereld om sport slimmer te organiseren. Bijvoorbeeld door de administratie makkelijker te maken en nieuwe communicatiemogelijkheden te bieden. Een SaaS-omgeving waar sinds 2002 een groot deel van de Nederlandse sport op vertrouwt.
Amsterdam
Ben jij toe aan een nieuwe stap in je ICT-carrière? Dan ben je bij Conspect aan het juiste aders! Conspect ondersteunt al 20 jaar andere bedrijven op het gebied van BI, Java, Oracle en OutSystems. Meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Lees hier verder.
Sofico is een toonaangevende internationale leverancier van software en de daarbij horende diensten voor de autofinanciering, leasing-, fleetmanagement- en mobiliteitssector. Onze Nederlandse kantoor is gevestigd in Houten en ons hoofdkantoor staat in Gent (België). Daarnaast hebben wij vestigingen in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Mexico, Australië en Japan. Dankzij een sterke visie en een uitgekiende strategie is Sofico, sinds haar oprichting in 1988, uitgegroeid tot een gezond en toekomstgericht bedrijf. Ons software-pakket ‘Miles’ is een ERP pakket voor autoleasing- en automotive financieringsmaatschappijen en is gebaseerd op een ongeëvenaarde business expertise en cutting-edge technologie.  Bij Sofico kom je terecht in een op groei gerichte, internationale en hoog-technologische omgeving. Wij bieden een uitdagende carrière met tal van doorgroeimogelijkheden en opportuniteiten om jezelf optimaal te ontwikkelen. Door coaching en praktische opleiding geven we de kennis van onze ervaren personeelsleden door aan nieuwe medewerkers. Je maakt bij ons deel uit van een dynamische unit, verantwoordelijk voor een set aan klanten en een specifieke regio.
Laat meer werkgevers zien