Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 26 werkgevers gevonden.

Formorrow

Formorrow is een bedrijf dat toptalenten in IT en life sciences verbindt met banen waarin zij kunnen doorgroeien. Ze zijn er voor de werkzoekenden die dieper durven te duiken en verder vooruit kijken. En voor werkgevers die op zoek zijn naar talent dat met ze meegroeit. Voor de kansen van vandaag en de uitblinkers van morgen.

Amersfoort
Bekijk werkgever

Craftsmen

Craftsmen is een authentieke organisatie. We richten ons volledig op het vakmanschap en de passie van onze software engineers. Binnen Craftsmen werken ervaren, eigenzinnige en mondige specialisten. Zij helpen onze klanten met de realisatie van bedrijfsapplicaties.

Speer IT

Speer IT is een marktleider in Nederland op het gebied van glasvezelregistratiesoftware. Hun software wordt gebruikt door diverse bedrijven, zoals KPN, Tele2 en Prorail. Meer weten over dit bedrijf? Lees dan verder.

Educom

Educom & Detacom zijn al ruim 34 jaar dé partner in ICT-dienstverlening met een specialisme in Software Development (i.e. softwareontwikkeling, Software Engineering). De organisatie bestaat uit 2 zelfstandig opererende onderdelen: Educom en Detacom. De ware kracht schuilt in de samenwerking, en ze zijn zowel opleider als intermediair. Hierdoor begrijpen ze de vraag in de markt, kunnen hier met hun aanbod (beter) op inspelen en ageren (eerder) op verschuivingen in deze balans tussen vraag en aanbod.

Ubeeo

Hireserve is leverancier van recruitment software. Ze maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Hireserve ATS (Applicant Tracking System). Met hun software maak je het recruitmentproces van je organisatie efficiënter en effectiever. Niet alleen de recruitmentadministratie, maar ook de werving zelf.

Rotterdam
Bekijk werkgever

Open Circle Solutions

Open Circle Solutions is gespecialiseerd in maatwerk software. Experts leveren oplossingen op, op het hoogste niveau. Ter versterking van hun jonge en ambitieuze team, zijn ze op zoek naar versterking. Iets voor jou?

Eindhoven
Bekijk werkgever

Gemba

Gemba implementeert IBM Tivoli Software. Het wordt toegepast binnen Enterprise Asset Management, IT Asset Management en Service Management omgevingen. Verkoop van software is één, bij Gemba hechten we echter vooral waarde aan de implementatie van de software en de services naar de klant. Zonder een goede implementatie is elk systeem tot mislukken gedoemd. Daarnaast houden we ons ook nog bezig met ontwikkeling van eigen add-ons op IBM Tivoli Software, of het uitwerken van jouw ideeën. 

Landsmeer
Bekijk werkgever

Buysman Holding Group

Busyman Holding Group bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen, waaronder Emcatron en CD Systems. Vanuit deze bedrijfsonderdelen verbeteren ze bedrijfsprocessen van opdrachtgevers én dragen ze bij aan een duurzame wereld.

Noordwijkerhout
Bekijk werkgever

Flexyz

Een maatwerk IT-bedrijf dat investeert in een langetermijnrelatie met de klant Een onderneming voor innovatieve maatwerk IT-oplossingen die organisaties helpen excelleren. Dat is Flexyz, al meer dan 15 jaar. Geïntegreerde maatwerksoftware, netwerkinfrastructuur en hostingdiensten. Volledig afgestemd op het bedrijfsproces van de klant. Alles gecertificeerd volgens ISO 9001 én -27001. Flexyz ontwikkelt met open standaarden een integrale oplossing voor uw bedrijfsproces(sen). De voordelen van maatwerk door innovatieve technologie én compatibiliteit en interoperabiliteit.

Harderwijk
Bekijk werkgever

Qualogy

Qualogy levert maatwerk in Oracle- en Java-applicatieontwikkeling, Oracle E-Business (van audits en implementaties tot upgrades en migraties), database- en applicatiebeheer, Business Intelligence, Agile Consultancy en Web2.0 development.

Rijswijk
Bekijk werkgever

Volant Groep

Volant Groep is dé leverancier van professionals op het gebied van software ontwikkeling en geautomatiseerd testen. Met 15 jaar ervaring in het vinden, opleiden en begeleiden van IT professioanls, hebben we een hoop in huis om organisaties te versterken met jonge, getalenteerde professionals. Onze aanpak kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit, maatwerk en een hechte klantrelatie.

Caesar Experts

Kom werken bij Caesar Experts! Caesar Experts is dé technologiepartner voor bedrijven. Zij zorgen ervoor dat transities naar clouds, de ontwikkeling van applicaties en clouddiensten of het waardevoller maken van integratieplatforms sneller, slimmer en efficiënter gebeuren. Meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Lees snel verder.

Working Talent

Werkend talent, dat is waar de organisatie voor staat. Ze hebben er hun vak van gemaakt talent te ontwikkelen als mens. Daarnaast geven zij de IT tools van de toekomst mee, zodat zij opdrachtgevers verrassen met hoog opgeleide en communicatief vaardige IT professionals.

Oostzaan
Bekijk werkgever

Eonics Consultancy B.V.

Vanwege de grote vraag naar experts op software ontwikkelgebied bij onze opdrachtgevers, zijn we doorlopend op zoek naar: Senior Java Developers

Den Haag
Bekijk werkgever

Be Informed B.V.

Be Informed is een internationaal opererend automatiseringsbedrijf. Gevestigd in Apeldoorn en actief in heel Europa, Oceanië, Noord- en Zuid-Amerika. Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste professionals. Word jij binnenkort hun nieuwe collega?

Apeldoorn
Bekijk werkgever

BKWI

BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De oprichting van BKWI vloeit voort uit de invoering van de wet Structuur Uitvoering Werk en Inkomen (SUWI) in 2002. Ze bevorderen de samenwerking tussen overheidsorganisaties en zorgen ervoor dat gegevens over burgers en bedrijven door deze organisaties gedeeld worden op een snelle, makkelijke en veilige manier; binnen een paar seconden een digitaal klantdossier op maat.

MACCS International BV

Maccs uses their experience and knowledge to optimize the business processes of clients in the film distribution industry. Their software is used by over 90 distributors worldwide, like VPRO, Universal and Dutch Filmwork.

Groningen
Bekijk werkgever
Laat meer werkgevers zien