Meer weten?

Aangetekend B.V.
Utrecht

Het is misschien een cliché, maar de digitalisering gaat steeds sneller. We boeken tegenwoordig reizen online, hebben contact met anderen via apps, houden de actualiteiten bij via nieuwssites, regelen bankzaken via onze mobiele telefoons en noem zo maar op. We kunnen er vandaag de dag niet meer omheen dat we bijna 24/7 digitaal bereikbaar zijn. Maar bij het versturen van documenten met een belangrijkere inhoud zijn de meeste mensen wel wat voorzichtiger. Dan is het vaak te technisch en te (juridisch) ingewikkeld.

Bij Aangetekend Mailen kijken ze daar anders tegenaan. In 2012 is Aangetekend BV opgericht door Philip Voogt en Wouter van den Brink met als doel om het versturen van belangrijke documenten net zo makkelijk te maken als het versturen van een e-mail.

Over Aangetekend Mailen

Aangetekend Mailen is een snelgroeiend bedrijf dat naast een leidende positie in de Nederlandse markt, ook actief is in meerdere Europese landen. Ze zijn de enige Nederlandse ‘qualified trusted service provider’ met een Europees gekwalificeerde aangetekende mailoplossing. Dit geeft het bedrijf een unieke positie voor rechtsgeldig en beveiligd e-mailverkeer.

Met hun innovatieve service maken ze het mogelijk om documenten digitaal, beveiligd en rechtsgeldig te verzenden. Hun service is slim ontworpen en zorgt dat het proces razendsnel en gebruiksvriendelijk verloopt. Ook helpen ze klanten in hun digitale transformatie, daar waar het gaat om het sturen van belangrijke documenten.

De afgelopen periode is het productportfolio van Aangetekend Mailen verder gegroeid, net als hun klantenbestand. Hun klanten zijn o.a. banken, advocaten, leasemaatschappijen en supermarkten, maar ook de gewone consument. Deze ontwikkeling betekent ook dat het team de afgelopen jaren verder uitgroeide tot een enthousiaste club van ongeveer 20 mensen.

Werken bij Aangetekend Mailen

Je wordt onderdeel van een groeiend, ambitieus en informeel bedrijf in Utrecht. Reken hier op flexibele werkuren, een ruime werkplek in een modern kantoor, een goed onboardingsprogramma, diverse mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, een snelle laptop, reiskostenvergoeding of een auto van de zaak, gezellige teamuitjes, genoeg parkeerplekken rondom het pand en meer!

Openstaande vacatures

Wil jij een belangrijke rol binnen onze missie om de digitale postbode van Europa te worden? Wij zoeken een ervaren Java Developer die het leuk vindt om ons bestaande product te verbeteren en zich daarnaast bezig wil houden met de ontwikkeling van nieuwe diensten.
Wil jij een belangrijke rol binnen onze missie om de digitale postbode van Europa te worden? Wij zoeken een ervaren Java Developer die het leuk vindt om ons bestaande product te verbeteren en zich daarnaast bezig wil houden met de ontwikkeling van nieuwe diensten.
Aangetekend B.V.   Utrecht

Meer weten?