Meer weten?

Ilionx
Amsterdam

ilionx is opgericht in 2002 en fuseerde in 2018 met QNH Consulting. Vanaf begin 2019 is het gefuseerde bedrijf onder de naam ilionx actief. ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die klanten in staat stelt om voorop te lopen in digitale transformatie.

Over ilionx

Als digitale partner ondersteunt het bedrijf haar opdrachtgevers bij het snel inspelen op veranderingen in de markt en het kiezen voor relevante innovaties uit het almaar groeiende aanbod. Ze helpen o.a. op het gebied van data science, cloud, business intelligence, application development en management consultancy. Ilionx implementeert vervolgens hun oplossingen veilig, efficiënt en effectief in de organisatie van de klant.

ilionx kantoor.jpg

Ze verbinden mensen en processen met de nieuwste technologieën. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekken; wat de klant ook nodig heeft, bij ilionx weten ze een oplossing te vinden. Ook branchespecifieke kennis ontbreekt niet bij dit bedrijf. Ze hebben jarenlang ervaring en een groot netwerk opgebouwd in o.a. de zorg, overheid en financiële wereld. Ditonderscheid ze in de gehele keten. Met ruim 1.100 medewerkers heeft de organisatie zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen. Deze combinatie maakt ilionx tot de ideale advies- en implementatiepartner.

Werken bij ilionx

Als je bij ilionx gaat werken, dan kom je terecht in een ambitieuze organisatie met een informele werksfeer waarin collegialiteit, communicatie en een menselijke maat belangrijk zijn. Bij ilionx willen ze graag dat mensen blijven groeien. Zij geloven dat je pas groeit als je je ergens goed op je plek voelt. Samen als één team willen ze blijven ontdekken, het avontuur aangaan, grenzen opzoeken, het beste uit jezelf halen en gezamenlijk de eindstreep halen.

Daarnaast kun je rekenen op verschillende interessante en innovatieve opdrachten bij uiteenlopende partijen. Denk maar aan WE Fashion en de Nederlandsche Bank. Met vestigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Hoorn, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven en Almere kan ilionx opdrachtgevers op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie.

Openstaande vacatures

Over deze functieHeb jij ervaring als developer en wil je de kans krijgen om jezelf te ontwikkelingen binnen Hyperautomation? Solliciteer dan naar de functie als ervaren Developer bij ilionx Hyperautomation!
Ilionx   's-Hertogenbosch
Over deze functieHeb jij ervaring als developer en wil je de kans krijgen om jezelf te ontwikkelingen binnen Hyperautomation? Solliciteer dan naar de functie als ervaren Developer bij ilionx Hyperautomation!
Ilionx   's-Hertogenbosch

Meer weten?