Meer weten?

Klinkende Taal

Klinkende Taal is een uniek Nederlands bedrijf dat producten en diensten levert waarmee organisaties heldere, duidelijke teksten kunnen schrijven voor hun doelgroep. Honderden organisaties maken al gebruik van onze producten. Denk aan gemeenten, GGD’s, banken, verzekeraars en woningcorporaties. Schrijft een bedrijf brieven aan burgers? Dan kan Klinkende Taal helpen!

Team Klinkende Taal.jpg

Over Klinkende Taal

Wij vinden het belangrijk dat alle brieven, teksten en mails die bedrijven en overheid sturen, begrijpelijk zijn voor alle Nederlanders. Daarom hebben wij Klinkende Taal ontwikkeld (een product van GridLine en Loo van Eck). Wij zijn met voorsprong marktleider en hebben veel (grote) klanten, en dus veel gebruikers. Hierdoor hebben wij een maatschappelijke impact op inclusiviteit – wat ons heel erg motiveert in ons werk! We focussen ons op een steeds grotere impact én meer gebruikers. Om dat te bereiken is het bedrijf continu in ontwikkeling en zoeken we naar het juiste talent dat hieraan wil meewerken.

De kwaliteit van ons product staat voorop in alles wat we doen. We besteden marketing en sales uit, zodat we ons volledig op het product kunnen richten. We verbeteren voortdurend de taalanalyse, waarbij we gebruik maken van machine learning en onze eigen applicatie de KwaliTaal. Een combinatie van taal en techniek; daar houden we van!

Daarnaast zorgen we dat Klinkende Taal altijd draait en veilig is. We draaien de backend als SaaS-dienst op eigen Kubernetes-clusters. Wil de klant het zelf draaien? Dan bieden we een virtual appliance voor een hypervisor naar keuze.

We zorgen er altijd voor dat levering en installatie snel, makkelijk en fool-proof zijn. Hebben onze klanten toch nog technische vragen? We helpen ze altijd zo goed als we kunnen.

Werken bij Klinkende Taal.jpg

Werken bij Klinkende Taal

Bij Klinkende Taal kom je terecht in een hecht, klein team van hoge kwaliteit. We bestaan sinds 2000 en bouwen ons team langzaam uit; de kwaliteit en de sfeer van het team zijn belangrijk voor ons. De kwaliteit zit voor ons in techniek én diversiteit. Wij bieden een veilige omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen – informeel, innovatief, creatief, flexibel en tegelijkertijd professioneel.

Verder kun je bij ons rekenen op:

  • Een marktconform salaris passend bij jouw opleiding, kennis en ervaring
  • Veel ruimte voor eigen initiatief
  • Samen lunchen met het hele team
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken
  • Kantoor op een toplocatie in hartje Amsterdam (in een rijksmonument)

Klinkt goed? Solliciteer snel naar de openstaande vacature(s)!

Kantoor Klinkende Taal.jpg

Openstaande vacatures

Zoek jij een functie als software engineer, waarbij je kan werken met de mooiste tools en technieken en daarbij kan bijdragen aan de Nederlandse maatschappij?
Zoek jij een functie als software engineer, waarbij je kan werken met de mooiste tools en technieken en daarbij kan bijdragen aan de Nederlandse maatschappij?
Klinkende Taal   Amsterdam

Meer weten?